Bedrijfsgegevens

BTA DESIGN
Vossenstraat 5-5a
5482WC
Schijndel
06 2188 1501
leovanveghel@planet.nl

IMAG0163

Bedrijf

BTA-Design is een bouwkundig ontwerp- en adviesbureau met een zeer veelzijdige benadering van uw bouw en verbouwplannen.

03032008122
Door een jarenlange ervaring op het gebied van bouwkundig ontwerp, technische uitwerking en ondersteuning en begeleiding van het bouwtraject is BTA-Design een deskundige partner voor al uw bouwplannen. Onze expertise op een breed terrein van bouwen omvat alles van kleine verbouwingen tot woningcomplexen, vrijstaande villa’s, projecten in de agrarische sector, utiliteitsbouw en projectontwikkeling.

Onze visie  is dat de wensen en ideeën van onze opdrachtgevers het maatgevende uitgangspunt moeten zijn voor het uiteindelijke ontwerp. Daarbij wordt gekeken naar het beeld dat de mensen voor ogen hebben, waarbij onze inbreng er voor zorgt dat de deze ideeën worden vertaald naar een duurzaam, betaalbaar en mooi vormgegeven plan.  Voorop staat dat onze cliënten uiteindelijk wonen en/of werken in een woning , kantoor of ander gebouw, zoals ze dat gewenst hadden. Daarbij wordt door ons uiteraard ook zeer goed gekeken naar gebruiksvriendelijkheid, onderhoudsgevoeligheid, en energiezuinigheid, oftewel het kostenbewust bouwen of verbouwen voor de toekomst. Op deze website zijn een aantal voorbeelden te vinden van projecten, variërend van sociale woningbouw tot kantoor- en bedrijfsgebouw en van restauratie tot verbouwen van woningen.